Beste sporters,

Op 19 mei mogen wij weer open!
Na een lange lockdown mogen we eindelijk de deuren weer voor jullie openen. Wat zijn we daar enorm blij mee. Veel leden zijn ons de afgelopen maanden blijven steunen door hun lidmaatschap aan te houden, onze dankbaarheid daarvoor is groot zonder jullie hadden we het niet gered. Nu mogen we weer sporten!
Er zijn natuurlijk nog steeds de nodige maatregelen om ons aan te houden en we hopen op jullie begrip en medewerking daarin.

Reserveren Fitness
We moeten ervoor zorgen dat we nooit meer dan het maximaal aantal toegestane sporters (30) tegelijkertijd binnen hebben en moeten weten wie we binnen hebben. Om dat te kunnen waarborgen werken we weer met het reserveringssysteem via onze app.

In maart hebben wij een mail gestuurd over onze nieuwe app. Heb je deze inmiddels geïnstalleerd dan kun je via de knop ‘rooster’ reserveren voor de fitness of een groepsles en jouw trainingsmoment kiezen.

Heb je de app nog niet geïnstalleerd volg dan de stappen uit de mail of bekijk dit onderstaande filmpje.

Heb je de mail niet meer? Stuur dan even een mail aan Info@sensfitness.nl (gebruik het mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat!). Mocht het nou niet lukken met het reserveren via de app, kom vooral langs! Wij zullen jullie ter plekke helpen.

Hygiëne
Hygiëne blijft belangrijk! Iedereen die komt sporten krijgt bij binnenkomst, na de triage, een schoonmaak set mee. Zo kun je na het gebruik van het apparaat deze makkelijk en snel schoonmaken voor je medesporter.

De hygiëneregels blijven sterk gelden.

  • Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), wees verstandig en blijf thuis!
  • Was je handen bij binnenkomst bij de hygiëne paal.
  • Volg de looproutes die aangegeven zijn op de grond.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere mensen.
  • Maak de materialen voor en na gebruik schoon.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten.

Intake of Personal Training
Leden die een nieuw programma willen of personal training volgen kunnen via de knop “afspraak rooster” een nieuwe PT sessie of een intake inplannen.

Groepstraining
Groepstrainingen buiten gaan door!

DinsdagPilates09.15 tot 10.15
Dinsdag (avond)Zumba19.00 tot 20.00
WoensdagCircuit training09.15 tot 10.15
VrijdagCircuit training09.15 tot 10.15
ZaterdagBody power09.00 tot 10.00

Contact
Heb je geen mail van ons gehad over de nieuwe app of heb je andere vragen? Neem contact op met info@sensfitness.nl.
Sens Fitness verheugt zich enorm om jullie weer te zien!

Met sportieve groet,

Team Sens Fitness