Personal training

Waarom kiezen voor een Personal trainer?

Hoeveel mensen starten vol goede moed, maar raken de motivatie kwijt doordat ze niet datgene bereiken wat zij in het begin voor ogen hadden? Na weken van diëten en zweten is dit frustrerend en teleurstellend. Heb je alles al geprobeerd en sta je op het punt om op te geven?
Sens Fitness biedt de oplossing!

Wat is personal training?

Bij Personal training staan vier punten centraal:

  1. Doelgerichte trainingen
  2. Voeding
  3. Verbetering van mentale gezondheid ( door o.a. afnamen van stress )
  4. Resultaat behalen en behouden

De juiste balans creëren tussen deze vier punten is de manier om een gezond leefpatroon te bereiken en te behouden! Als je lekker in je vel zit, voel je je zelfverzekerder en kan je de hele wereld aan. Bovendien maakt een gezonde leefwijze je lichamelijk en mentaal sterker en dat straal je uit!

Hoe?

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we wat je wil bereiken. Op basis van deze doelen stel ik een verantwoord en effectief trainingsprogramma samen. Ik zal je tijdens deze periode persoonlijk begeleiden, motiveren en corrigeren. In de sportschool, thuis of buiten trainen? Alles is bespreekbaar!

Wanneer je gebruik maakt van personal training krijg je niet alleen begeleiding bij het sporten, want ook ondersteuning met voedingsadvies en mentale coaching staan centraal. Samen gaan wij hierdoor niet alleen jouw doelen behalen, maar ook behouden!

Wil je meer informatie over personal training neem dan contact met ons op

Sens Fitness Copyright © 2020
Trustpilot