Groepslessen

Bent u opzoek naar een plek waar groepslessen worden gegeven ? Dan heeft u deze gevonden! Wij bieden onder andere circuit training, Kickboksen, Pilates, BodyPower en Yoga aan. Daarnaast kunt u geheel kosteloos gebruik maken van de buikspier workouts.

Circuittraining

Circuittraining is voor mensen die van afwisseling houden, niet tegen wat extra inspanning opzien en het ook gezellig vinden om in groepsverband te trainen. In het circuit train jij met de fitnesstoestellen, losse gewichten, steps, swissballs, dynabands en nog veel meer materialen.

Het grote voordeel is dat je continu onder leiding van een begeleider traint, die corrigeert en uitleg geeft waar dat nodig is. Hierdoor zijn deze circuittrainingen uitermate geschikt voor leden die nog geen of weinig ervaring met fitness hebben. Circuittrainingen zijn dus geschikt voor beginners én gevorderden. De intensiteit word aangepast aan het niveau van de groep.

De les start altijd met een gezamenlijke warming up, vervolgens beginnen we met verschillende oefeningen (die in een bepaalde “arbeid/rust”-verhouding worden afgewerkt). De diverse spiergroepen; buik, armen, benen, rug worden afwisselend getraind. Het geheel wordt ondersteund door muziek.

Bekijk tarieven.

Vrije Fitness

Klik op de knop hieronder om een Vrije Fitness les te boeken in ons boekingssysteem!

Pilates

Pilates is toegankelijk voor een ieder vanaf 16 jaar die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, zijn of haar houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen.

Pilates is een methode die je lichaam en geest verenigt door het zeer bewust uitvoeren van uitdagende, vloeiende en beheerste bewegingen. Het ontwikkelen van grote, dikke spieren is niet het doel van Pilates. Het is eerder de bedoeling dat er lange, flexibele en sterke spieren wordt opgebouwd.

Bekijk tarieven.

Body Power

Body Power is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen.

Body Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Body Power binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen.

Bekijk tarieven.

Yoga

Yoga bestaat uit houdingen en oefeningen waarbij alle spieren in het lichaam gebruikt worden. De oefeningen zijn er op gericht je bewust te maken van de spanning in het lichaam.

De spanning in het lichaam wordt weer losgemaakt en losgelaten door het bewuste gebruik van de ademhaling. Tijdens de oefeningen merk je heel duidelijk dat er een verband bestaat tussen de spanning en je ademhaling.

Alle yoga- houdingen zijn dan ook een combinatie van het gebruik van het lichaam en het gebruik van de adem.

Het loslaten van de spanning uit de spieren zorgt er ook voor dat emoties en stress, die verbonden zijn met die spieren, worden losgelaten. Daardoor ontstaat ontspanning en een sterker gevoel van geestelijke balans.

Bekijk tarieven.

Sens Fitness Copyright © 2020
Trustpilot