Groepslessen

Bent u opzoek naar een plek waar groepslessen worden gegeven? Dan heeft u deze gevonden! Wij bieden onder andere Circuit training, Pilates, Zumba en BodyPower aan. Daarnaast kunt u geheel kosteloos gebruik maken van de buikspier workouts.

Circuittraining

Circuittraining is voor mensen die van afwisseling houden, niet tegen wat extra inspanning opzien en het ook gezellig vinden om in groepsverband te trainen. In het circuit train jij met de fitnesstoestellen, losse gewichten, steps, swissballs, dynabands en nog veel meer materialen.

Het grote voordeel is dat je continu onder leiding van een begeleider traint, die corrigeert en uitleg geeft waar dat nodig is. Hierdoor zijn deze circuittrainingen uitermate geschikt voor leden die nog geen of weinig ervaring met fitness hebben. Circuittrainingen zijn dus geschikt voor beginners én gevorderden. De intensiteit word aangepast aan het niveau van de groep.

De les start altijd met een gezamenlijke warming up, vervolgens beginnen we met verschillende oefeningen (die in een bepaalde “arbeid/rust”-verhouding worden afgewerkt). De diverse spiergroepen; buik, armen, benen, rug worden afwisselend getraind. Het geheel wordt ondersteund door muziek.

Bekijk tarieven.

Pilates

Pilates is toegankelijk voor een ieder vanaf 16 jaar die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, zijn of haar houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen.

Pilates is een methode die je lichaam en geest verenigt door het zeer bewust uitvoeren van uitdagende, vloeiende en beheerste bewegingen. Het ontwikkelen van grote, dikke spieren is niet het doel van Pilates. Het is eerder de bedoeling dat er lange, flexibele en sterke spieren wordt opgebouwd.

Bekijk tarieven.

Body Power

Body Power is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen.

Body Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Body Power binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen.

Bekijk tarieven.

Zumba

Swingende latin music pompt uit de speakers en iedereen gaat helemaal los. Deze les combineert eenvoudige danspassen met intensieve fitnessbewegingen. Tijdens de les vergeet je helemaal dat je met een intensieve workout bezig bent, en verbrand je calorieën met een lach. Iedereen kan in de les op eigen niveau meedoen. Zumba is de ideale combinatie van sporten en dansen en is dan ook met geen ander fitnessprogramma te vergelijken. De les is toegankelijk voor iedereen die van dansen houdt.

Bekijk tarieven.

Sens Fitness Copyright © 2020
Trustpilot